..και φυσικές συνταγές περιποίησης & ομορφιάς!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙΚΟ SELF TAN (ΚΡΕΜΑ ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ)

Πως να φτιάχνετε μόνες σας το λεγόμενο self - tan..
Υλικά: 
1/4 της κούπας κακάο 
κρέμα σώματος 

Είναι πανεύκολο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν. Το αποτέλεσμα αργεί λίγο να φανεί, αλλά θα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που προσφέρουν τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου τα οποία περιέχουν χημικές ουσίες! Και το καλό με την συγκεκριμένη συνταγή, είναι ότι η επιδερμίδα σου δεν θα αποκτήσει αυτό το απαίσιο πορτοκαλί χρώμα..

Πριν το εφαρμόσεις κάνε ένα ζεστό μπανάκι, ένα γερό πήλινγκ σώματος ειδικά στα σημεία που το δέρμα είναι σκληρότερο όπως γόνατα, αγκώνες και αστράγαλοι και σκουπίσου πολύ-πολύ καλά..

Πάρε την ενυδατική κρέμα σώματος και άρχισε να προσθέτεις σκόνη κακάο. Ανακάτεψέ τα πολύ πολύ καλά. Μόλις το χρώμα του φτάσει στην απόχρωση που θες, άπλωσέ το στο σώμα σου. Μπορείς να δοκιμάζεις την απόχρωση σε ένα σημείο της κοιλιάς σου και όταν είναι η επιθυμητή, τότε την απλώνεις σε όλο το σώμα. Εάν γίνει πολύ σκούρο, βάλε λίγη κρέμα μέσα και θα ανοίξει πάλι το χρώμα.
Για να αποφύγεις την συγκέντρωση του self tan στα γόνατα και στους αγκώνες, μπορείς πριν την εφαρμογή να απλώσεις στην περιοχή αυτή λίγη ενυδατική κρέμα.. 
Για να αποφύγεις το “λέκιασμα” των χεριών κατά την εφαρμογή του προϊόντος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικά γάντια..
Άστο 5 λεπτάκια να απορροφηθεί καλά πριν ντυθείς και επανάλαβε κάθε φορά μετά το μπάνιο σου..

Πρόκειται για την πιο υγιεινή λύση που εκτός από το υπέροχο χρώμα, θα σου χαρίσει και ένα μοναδικό άρωμα σοκολάτας για μέρες!

πηγή